Menu
Jornada d´assessorament juridic sobre la Lleí de Dependència. Divendres 24 d´octubre a Cocentaina.

Jornada d´assessorament juridic sobre la Lleí de Dependència. Divendres 24 d´octubre a Cocentaina.

By In Sin categoría On 21 octubre, 2014


 / 3 horas ago

La Plataforma en defensa de les persones en situació de dependència de les comarques de L’Alcoià-El Comtat, continuem manifestant, davant la societat, la falta d’aplicació i eficàcia de la Llei de Promoció de l’Autonomia Personal i Atenció a les persones en Situació de Dependència informant de les mesures injustes aplicades pel govern aquests últims anys que vulneren els dret dels dependents i les seues famílies per això el divendres 24 d’octubre, hem organitzat a Cocentaina la JORNADA D’ASSESSORAMENT JURIDIC SOBRE LA LLEI DE DEPENDÈNCIA a càrrec de la lletrada Sandra Casas Molina (Assessora jurídica de les Plataformes en Defensa de la Llei de Dependència de la Comunitat Valenciana).
1979342_776268852412355_7120131456413760111_o
Aquesta jornada està pensada per atendre les necessitats de tota la població i està distribuïda en
tres grans blocs:
A les 12:00 hores: Xerrada adreçada a l’assessorament dels i de les professionals de la
dependència (treballadors socials, regidors, advocats…).
De 16:00 a 19:30 hores: Assessorament individualitzat a particulars. Per poder participar-hi caldrà sol·licitar cita prèvia ja que les places són limitades. S’organitzarà en torns d’aproximadament 15 minuts per família per la qual cosa es prega que els sol·licitants porten la documentació necessària organitzada.
A les 20:00 hores: Xerrada/Col·loqui: “La llei a debat”. Aquesta activitat està adreçada a tots aquells i aquelles que tinguen curiositat per saber en quin moment estem en l’aplicació de la Llei i quines irregularitats estan produint-se.
Els interessats amb l’Assessorament, tant a professionals com a particulars, hauran de contactar al
tel.- 660050952 i preguntar per Desiré.
La participació a la jornada serà gratuïta gràcies a les aportacions desinteressades i solidàries del club esportiu Esides Caramanchel C.E. d’Alcoi i la Colla Mal Passet de Cocentaina.
Us agrairem la vostra assistència. Gràcies per la difusió.
Més informació:
Tl. 679863385.
“Contribuïm a la defensa de les persones dependents”
“Tots podem ser Dependents, no ho oblides, tu també”
@casarrubio_alc


Leave a comment