Menu
La Marxa de la Dignitat passarà per Alcoi el pròxim dissabte

La Marxa de la Dignitat passarà per Alcoi el pròxim dissabte

By In Sin categoría On 5 noviembre, 2014


L´itinerari recorrerà la comarca de l´Alcoià-Comtat passant per Ibi, Alcoi, Cocentaina i Beniarrés durant els dies 7, 8, 9 i 10, respectivament. Arribarà a València, on confluirà amb Marxes provinents d’altres pobles, el dia 15 de Novembre.

Enviat per Redacció en 5 de novembre de 2014.
Guardat en ActivitatsCap
Tags: 

marxes dignitat 15N

Les Marxes de la Dignitat d’Elx i Alacant es troben a Asp./lesmuntanyes.com
Les Marxes de la Dignitat del País Valencià convoquen una nova marxa per a reivindicar els drets fonamentals que veuen incomplits, però aquesta vegada amb l´objectiu d´arribar a la ciutat de València el pròxim dia 15 de novembre i denunciar els nombrosos casos de corrupció política. Ahir van eixir dues columnes procedents d´Elx i Alacant i hui s´han reunit per fer nit a Asp, continuant a l´endemà juntes fins arribar a la capital del Túria.
L´itinerari recorrerà la comarca de l´Alcoià-Comtat passant per Ibi, Alcoi, Cocentaina i Beniarrés durant els dies 7, 8, 9 i 10, respectivament. Aplegaran a Alcoi el pròxim dissabte de matí, escortats per la Policia Local, des del Barranc de la Batalla fins al Centre Cívic de la Zona Nord. Lloc on dinaran, soparan, pernoctaran i esmorzaran.
La Coordinadora de les Marxes de la Dignitat de l´Alcoià-Comtat serà l’encarregada d´organitzar els menjars, contactant amb empreses locals i comprant tot el necessari per acollir als caminants. També convoquen una benvinguda a la marxa, provinent d´Ibi, a l´altura del IES Pare Vitória per acompanyar-los fins a la Zona Nord.
marxesdignitat15NA la vesprada estan planificades una assemblea i megafonia oberta a l´amfiteatre Amando Blanquer, si l´oratge ho permet.
Aquesta nova marxa va ser comunicada a l´Assemblea Estatal de les Marxes de la Dignitat, celebrada a València el 4 d´octubre passat, on també es va perfilar la setmana de lluita del 24 al 29 de novembre a escala estatal. Per altra banda, han començat a caminar des d´altres pobles de la resta de províncies de la Comunitat Valenciana amb el mateix objectiu: Arribar a València el dia 15.

Leave a comment